Blidinje Ski & Nature Park

+387 39 718 514

+387 39 718 515

+ 387 39 718 571

+387 63 117 666

info@blidinje.biz

Naš skijaški kompleks koji je ujedno i vrhunska prirodna atrakcija za posjet u svim godišnjim dobima, smješten je u podnožju planine Čvrsnice, u srcu Parka prirode Blidinje, i obuhvaća površinu od oko 30 000 m2. .

Naša lokacija idealna je za posjetu u svim godišnjim dobima, bilo da želite uživati u proljetnom ili jesenskom ugođaju, ili ljeti uhvatiti hlad pred velikim vrućinama.

Nudimo mogućnost iznajmljivanja bicikala, a uredili smo i zabavni park za djecu. Raspolažemo i s terenima za mali nogomet, rukomet, odbojku i košarku. Također ispred našega restorana možete uživati u jahanju konja ili pak krenuti u osvajanje planinskih vrhova Čvrsnice. Budući da se nalazimo na visini iznad 1200 m n/v naša lokacija idealna je za visinske pripreme sportaša.

Što se tiče smještaja, raspolažemo s 42 ležaja u 2-, 3-, i 4-krevetnim sobama u Pansionu Staza. Sobe su ugodno uređene i opremljene centralnim grijanjem, a u svim našim objektima dostupan je besplatni bežični internet. Unutar našega kompleksa djeluju restoran Staza sa 180 unutarnjih i 60 vanjskih mjesta te Ski bar s 40 mjesta.

Hajdučke Vrleti Blidinje

Otvorene u ljeto 1999. godine,  Hajdučke Vrleti su do danas nenametljivo postale nezaobilazna postaja svih posjetitelja Parka prirode Blidinje i svojevrsni simbol ovoga područja. Cjelovito jedinstvene, smještene na odvojenoj i posebnoj lokaciji, predstavljaju spoj izdvojene vjekovne arhitekture, iznenađujuće prirodne ljepote i tradicije, sposobne da stvore raznolikost iskustava i odmora koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Doživljaj iznad uobičajenog, ljepota i dubina kvalitete osiguravaju da niti jedan posjetitelj neće ostati jednak, niti jedan gost nepromijenjen.  Ugodan ambijent uređen u duhu tradicije ovih prostora, vrhunska usluga, posebno spravljani gastronomski specijaliteti  i veliki izbor vina, različitih pića i dodatnih usluga – učiniti će vaš odmor nezaboravnim. Stvorite vaše uspomene s nama!

Motel Risovac

+387 39 718 580

 Motel Risovac Blidinje

Ako u Park prirode Blidinje dolazite iz smjera Jablanice, par kilometara nakon  ulaska kroz Sovićka vrata,  s vaše lijeve strane dočekati će vas motel Risovac – tradicionalno uređen motel i restoran koji vam nudi i mogućnost smještaja u jednoj od 6 dvo ili trokrevetnih soba.

Motel Risovac vam na raspolaganje stavlja i vlastito vanjsko igralište za djecu, terasu  i teren za nogomet.

Motel Alpina

+387 63 001 001

 Restoran Motel Alpina Blidinje

U samome središtu Blidinja, u neposrednoj blizini ski centra Risovac, u okruženju borove šume, vrata dobrodošlice otvara vam motel i restoran Alpina otvoren 2013.godine. Osvojiti će vas svojom ljupkošću i jednostavnošću, a ugodan ambijent, intimno ozračje i ljubazno osoblje, učinit će da se u Alpini osjećate opušteno i odmorite na najbolji mogući način.

Uz nekoliko vrhunski opremljenih soba, na usluzi vam stoji restoran s ljetnom i zimskom terasom već prepoznat kao mjesto dobre hrane i zabave.